De naam Sambuddy Life and Soul Coaching.

De naam Sam is ontstaan tijdens de opleiding bij Patty Harpenau. Sam werd mijn bijnaam. Voluit Sam de Fietsgoeroe, omdat ik elke dag met mijn mountainbike naar Breukeleveen fietste. Sam met Girlpower.

Sam betekent voor mij:

  • Samen één.
  • Zuiverheid vanuit een diep respect.
  • Neutraliteit.
  • Empathie.
  • Eerlijkheid.
  • Transparantie, veiligheid.
  • Onvoorwaardelijk luisteren.
  • Kracht.

Begrippen die veel voor mij betekenen en die ik graag uitdraag in mijn leven en als Life and Soul Coach.

Buddy: Een maatje een vriend vertaalt in het Engels, in het coachen vertaalt naar iemand die hulp en steun aanbiedt. Op mijn logo afgebeeld de Poedel als Buddy.

Lotus: staat symbool voor zuiverheid, puurheid, jouw schoonheid, innerlijke groei en de verbinding. De lotusbloem nestelt zich in de modder onder water en groeit heel krachtig naar het licht toe, waarna wij een prachtige bloem op het water kunnen aanschouwen. Dit proces kunnen wij ook als mens doormaken, zie dan de modder als onwetendheid , lijden, naarmate je groeit word je wijzer en straal je net als de prachtige lotusbloem.

Het doel waar ik als Coach samen met jou naar toe streef.