Hoe werkt Sambuddy Life and Soul Coaching?

Sambuddy life and Soul Coaching werkt altijd op maat, voor zowel grote groepen als individueel.

Men moet hierbij denken aan bedrijven/organisaties om bijv. de teamgeest te versterken maar ook scholen waar men aandacht wil besteden aan pestgedrag bij kinderen.

 

Sambuddy volgt de weg van ongekleurd handelen.

Als we ongekleurd in het leven staan kunnen we anderen ten dienste zijn. Ongekleurd en vrij van oordeel, geen veroordeling, het tempo volgend van de cliënt.

Voedend en stimulerend bezig zijn.

Ongekleurd handelen geeft zoveel geestelijke energie dat we het doel wat we gesteld hebben ook daadwerkelijk kunnen bereiken.

Sambuddy staat voor openheid, eerlijkheid met respect in de zuiverste vorm.  Daardoor creëer je een eenheid in communicatie en maak je verbinding met elkaar.

 

Sambuddy : Lichaam en Geest.

Omdat Sambuddy het belangrijk vindt dat zowel je lichaam als je geest in balans moeten zijn, worden deze beiden getraind/gecoached.

Sambuddy en Kickbokstraining

Om patronen/gewoontes te doorbreken/ te veranderen naar wat wenselijk is moet je niet alleen je geest meenemen maar ook je lichaam, blijft één van deze twee achter raak je uit balans en daar moet je voor waken.

Theoretisch kan men vaak wel behappen hoe men een patroon/gewoonte moet doorbreken maar door de theorie te combineren met de juiste sport, Sambuddy werkt o.a. met een Kickbokstraining, raak je een extra trilling aan waardoor de cliënt de kracht voelt om door te pakken, hun grenzen gaan verleggen of ze duidelijk aan te geven.

Ofwel uit hun comfortzone durft te stappen. Het geeft ze zelfvertrouwen en beseffen dat het goed voelt waar ze mee bezig zijn.

De basisprincipes van zowel Sambuddy als het Kickboksen zijn van groot belang voor het tot stand brengen van het juiste klimaat/zorgvraag.

 

Harmonie in het klimaat dat is waar Sambuddy naar streeft.

Wie ben jij?

Jij bepaalt zelf wat je aan energie weggeeft en terugkrijgt.

Maar daar moeten we hard aan werken, want als we de benodigde stappen daartoe zetten omdat we niets te verliezen hebben komt de harmonie in het klimaat vrij in al ons handelen, en beheersen we het klimaat volledig.

Daardoor zijn we hoofdrolspeler in ons eigen verhaal en kunnen we figurant zijn in het verhaal van een ander.

Proud to be Sambuddy